KMETIJA SIRARSTVO VIDEC

KMETIJA SIRARSTVO VIDEC, Vodruž 34, SI-3230 Šentjur, T: +386 41 298 742 S: www.sirarstvo-videc.si

TRADICIJA IN KAKOVOST

KOZJEREJA IN SIRARSTVO VIDEC

Kozji sir iz neokrnjene narave kozjanskih gričev

Kmetija sirarstvo Videc leži v idilični vasici Vodruž na obrobju kozjanskih gričev občine Šentjur.V neokrnjeni naravi pridelujejo večkrat nagrajeni kozji sir, jogurt, skuto, sirotko in druge izdelke iz kozjega mleka, ki ga daje 120 koz slovenske srnaste pasme. 

Tradicija in dokazana kakovost

Kakovost izdelkov iz kozjega mleka Kmetija sirarstvo Videc dokazuje z znakom izbrana kakovost, ki zagotavlja, da so vsi izdelki pridelani in predelani v Sloveniji, s certifikatom seneno mleko, ki pomeni, da koze ne jedo silaže, marveč seno in zeleno travo in s številnimi nagradami, tudi na sejmu AGRA.


Seneno kozje mleko

Certifikat seneno mleko pomeni tudi bolj nežen in harmoničnim okus. Takšno mleko vsebuje večji delež enkrat in večkrat nenasičenih maščobnih kislin, te pa štejemo med ugodne za delovanje človeškega telesa. 

Do izdelkov iz kozjega mleka kjerkoli in kadarkoli

Celotno ponudbo izdelkov iz kozjega mleka boste kjerkoli in kadarkoli našli v spletni trgovini. Naročeni izdelki so dostavljeni v hlajeni embalaži, kar zagotavlja pristen okus in svežino. 


Na vaši najljubši tržnici in v večjih prodajnih verigah po Sloveniji

Poleg spletne trgovine pa lahko izdelke Kmetije Sirarstva Videc najdete tudi na celjski tržnici, glavni tržnica Ljubljana, tržnici Koseze v Ljubljani, tržnici BTC Ljubljana, tržnici Maribor ter v večjih prodajnih verigah po Sloveniji.


Strokovni partnerji