Roteus

Roteus d.o.o. storitveno, trgovsko, proizvodno podjetje, Boharina 24a, SI-3214 Zreče, Slovenija, T: 070/718 982, E: info@roteus.eu, S: www.turbotrimm.com

Roteus, d. o. o.

Smo zanesljiv partner resnih poklicnih in ljubiteljskih mojstrov zelenih površin, partner gospodarjev, ki uživajo v lepo oblikovani naravi, v čistih linijah in hitrih rešitvah. Prepričujemo z izdelkom TURBOTRIMM, ki je partner sodobnega časa in gospodarjenja z denarjem. Nepredvidljivo prihodnost, v katero vlagamo in katero ustvarjamo, ustvarjamo za naše rodove. S svojo ekipo želimo graditi na spoštljivi kulturi, ohranjati svojo tradicijo, vlagati v mlade upe. Smo dober razvojni partner in podpora večjim proizvajalcem.

Inovativni izdelek slovenskega znanja in porekla omogoča hitrejšo, lažjo, učinkovitejšo in manj naporno košnjo, enostavno montažo in uporabo. TURBOTRIMM je postal nepogrešljiv pripomoček na skoraj vseh področjih urejanja okolja. Uporaben je za splošno uporabo v gospodinjstvih in predvsem kot nepogrešljiv pripomoček v kmetijstvu, gozdarstvu ter pri komunalnih in cestnih storitvah (košenje parkov, brežin, gozdnih jas ipd ...). Izboljšuje vodljivost kose, saj jo je mogoče spustiti na tla oz. na površino košnje. S tem odpravimo problem težke kose, ki jo moramo sicer držati nad površino košnje. Omogoča košnjo čistih linij, trave ne mulči, vendar jo reže, kar je dobrodošlo za kmete, ki kosijo za živino. Izpostavimo še eno izmed prednosti: kosimo lahko lepo travo, a tudi najbolj trdovratno, npr. ambrozijo, grmičevje … To nam prihrani ogromno časa, saj ni treba menjavati različnih glav in trošiti denarja za kosilno nitko. Glava pa odpravi tudi večni problem ekoloških razsežnosti, saj kosilna nitka ostaja v travi in se dolgo razkraja. Noži se lahko nabrusijo in obrnejo, ko so popolnoma obrabljeni, pa jih recikliramo. Učinkovit sistem menjave nožev na »klik« nam omogoča zamenjavo nožev v približno 30 sekundah, odvisno seveda tudi od spretnosti posameznika.

Strokovni partnerji