Armex Armature

Armex Armature, d. o. o., Ljubljanska cesta 66, SI-1295 Ivančna Gorica, T: 01 786 92 70, 041 652 192, E: info@armex-armature.si, S: www.cistilnenaprave-dezevnica.si

Podjetje Armex Armature je specializirano za svetovanje in prodajo čistilnih naprav in kompletnih rešitev za zbiranje in uporabo deževnice. Z 28-letno prisotnostjo na trgu dokazujejo svojo strokovnost v iskanju cenovno optimiziranih rešitev brez skritih in dodatnih stroškov za kupce.

Inovativna čistilna naprava Graf one2clean

Učinkovita, varčna in zanesljiva nemška tehnologija, povozna, brez pokvarljivih in električnih delov v rezervoarju, skoraj neslišen kompresor.

Akcija >> & 11 nasvetov >>

Brezelektrična čistilna naprava Biorock Monobloc One (za počitniške hišice)

Najnižji stroški obratovanja, visoka zanesljivost, brez gibljivih komponent, neslišno delovanje, neobčutljiva na daljšo odsotnost stanovalcev.

Vikend akcija >>

Sistem za zbiranje deževnice Carat

Z zbiranjem in uporabo deževnice lahko privarčujete do 50 % denarja za vodo. Menite, da je kompleten sistem za zbiranje deževnice drag?

Ujemi deževnico >>

Nizki rezervoar Platin

Vse, kar ste želeli vedeti o zbiranju in uporabi deževnice. Vas zanima akcijska ponudba nizkega rezervoar Platin za samovgradnjo v kompletu z vso filtrirno in črpalno tehniko?

Ne pozabite na ponikalne sisteme

Sestavite poljubno velikost ponikalnice. Lahki in preprosti za montažo. Odlična zamenjava za kamenje, betonske ali drenažne cevi. Več oblik. V povozni izvedbi.

Ugodna cena.

Strokovni partnerji