KZ Šaleška dolina

Kmetijska zadruga Šaleška dolina, z.o.o., SI-Metleče 7, 3325 Šoštanj, T: (03) 898 49 70, E: info@kz-saleskadolina.si,  S: www.kz-saleskadolina.si

Kmetijska zadruga Šaleška dolina – Z vami in za vas ustvarjamo, pridelujemo in sodelujemo že več kot 64 let.

S politiko skrbnega in zaupanja vrednega partnerja delujemo vse od leta 1955. Naš namen – pospeševati gospodarske koristi svojih članov na podlagi njihovega enakopravnega sodelovanja in upravljanja – uresničujemo z roko v roki prav z vami.

Kmetijsko zadrugo Šaleška dolina sestavljamo predani strokovnjaki, ki želimo svojim odjemalcem ponuditi najkakovostnejše izdelke in storitve.

Poskrbimo za vse od  A do Ž: za kmete, živino, pridelke in celotno kmetijo. Pridelovalcem ponujamo odkup mleka, živine in lesa. Dobavljamo pa jim kmetijsko mehanizacijo, reprodukcijski material, FFS in pomoč pri vseh vrstah kmetijskih storitev.

www.kz-saleskadolina.si

Z blagovno znamko EKODAR smo si za cilj postavili slovenskim kupcem ponuditi domače, kakovostno in ekološko pridelano goveje meso. Ekološko meso prihaja izključno s slovenskih kmetij, kar omogoča popolno sledljivost izvora govedine. Izdelke EKODAR je mogoče naročiti na spletni trgovini (ekodar.si)

V sadovnjakih našega posestva Turn pod shemo kakovosti – integrirana pridelava uspevajo različne sorte jabolk. Ponujamo številne naravne in okusne izdelke – jabolčni sok, jabolčni kis, jabolčni krhlji, jabolčni čips …

6 trgovin v Šaleški in Savinjski dolini.

V naših poslovalnicah imamo široko paleto izdelkov za gospodinjstva, dom, vrt in vse, ki prenavljajo ali gradijo.

Spletna trgovina

V Kmetijski zadrugi Šaleška dolina si vselej  prizadevamo slediti sodobnim trendom in biti v koraku s časom. Da bi našim strankam lahko zagotovili priročno in varno nakupovanje tudi prek vse bolj prisotnih digitalnih kanalov, smo se odločili za razvoj spletne trgovine. Po spletu vam želimo poenostaviti dostop do široke ponudbe izdelkov za dom, za kmetije, za vrt in živil.

Strokovni partnerji