FUXTEH

FUXTEH, Ivan Klemenčič s. p., Bobrova ulica 7, SI-1000 Ljubljana, T: 031 600 066, E: info@fuxteh.si, S: www.fuxteh.si

V podjetju Fuxteh prodajamo mazalke vseh vrst, nastavkov za mazalke, razne visokotlačne cevi in maziva za domačo in profesionalno uporabo. Ponujamo izdelke  podjetij Gurtech, Interflon, Makita in Umeta. Od leta 2016 smo uvoznik za podjetje Gurtech, ki izdeluje nastavke G. Coupler in visokotlačne mazalke G. Gun. 

Nastavek G. Coupler

Nastavek omogoča mazanje brez dodatnih rok in odtekanja masti, saj ima mehanizem  LOCK-ON. Maksimalni pritisk je 690 barov. Nastavek je primeren za večino vgradnih maznikov in vse vrste mazalk. Nastavek je možno dobiti v standardni ali podaljšani verziji, ki je primerna za mazanje kardanskih gredi. 


Prenosna visokotlačna mazalka G. Gun

Kapaciteta posode je 8 kg, opremljena je z 2-metrsko hidravlično cevjo in nastavkom oziroma spojko G. Coupler.  Za mazalko ne potrebujemo elektrike, saj z njo operiramo nožno. Mehanizem pumpe je 2-stopenjski s tlačno povratnim ventilom. Mazalka je primerna za terensko delo. Dimenzije: D: 47 cm, Š: 26 cm, V: 42 cm, T: 10 kg. 


Maziva INTERFLON

Izdelki Interflon so zasnovani tako, da delujejo v neugodnih in zelo zahtevnih okoljih, kjer je čas vzdrževanja ključnega pomena. Maziva Interflon vsebujejo MicPol, edinstveno tehnologijo, ki trenje zmanjša na minimum. Eden izmed vrhunskih izdelkov je FIN SUPER, ki nadomesti: prodorno olje, sprej za verige, kontaktni sprej, sprej za zobnike, silikonski sprej, rezalno olje, odstranjevalec rje, suho mazanje, grafitni sprej , zaščito pred korozijo.


Zajemalka za prenos masti

Z zajemalko zajamete 1 kg masti, ki jo brez nereda prenesete v posodo in postrgate s strgalom. Po uporabi zajemalko enostavno pospravite v ohišje. Komplet vsebuje zajemalko, strgalo in ohišje.

Profesionalna ročna mazalka Umeta

Profesionalna mazalka, primerna za ročno polnjenje masti ali klasične 400 g kartuše, delovni tlak    400 barov.


Strokovni partnerji