Plevnik, inženiring in proizvodnja, d. o. o.

Plevnik, inženiring in proizvodnja, d. o. o., Podsmreka 56, SI-1356 Dobrova, T: 01 200 60 80, E: milk.cheese@plevnik.si, S: www.plevnik.si

Celovite tehnološke rešitve za sirarstvo in mlekarstvo.

Dodajmo mleku vrednost. 

S predelavo mleka lahko zaslužite nekajkrat več kot z oddajo in s tem zmanjšate svojo odvisnost od trenutnih cen mleka.

Podjetje Plevnik je specializirani izdelovalec opreme za sirarne in mlekarne do 2.000 (6.000) litrov. Na enem mestu ponuja vse potrebne naprave za predelavo mleka: od pasterizatorjev, sirarskih kotlov, predstiskalnic, stiskalnic, pralnikov in rezalnikov sira, pinij, sirarskih miz … do kontejnerskih sirarn. Ponudbo dopolnjujejo oprema za predelavo hrane in oprema za hlajenje mleka. Zagotavljamo celovito storitev – od svetovanja, načrtovanja in izdelave do montaže in zagona.

Sirarji z uporabo naprav Plevnik izboljšajo nadzorovanost in učinkovitost svoje proizvodnje, izkoristek iz mleka, raven kakovosti izdelkov pa tudi konstantnost kakovosti. Ena ključnih lastnosti naših naprav sta tudi energetska učinkovitost in multifunkcionalnost (več različnih procesov opravite z eno napravo). Z uporabo naprav Plevnik posodobite svojo predelavo in dvignite donosnost. Primerne so za začetnike in izkušene sirarje.

Najsodobnejši sirarski kotli in pasterizatorji 

Omogočajo izdelavo široke palete končnih izdelkov, od različnih vrst sira, skute, jogurta, pasteriziranega mleka … 

Odlikujejo jih energetska učinkovitost, kakovostna in učinkovita obdelava sirne mase, raznovrstno in učinkovito mešanje, avtomatizirani postopki obdelave ter enostavno upravljanje in čiščenje. Široka paleta dodatne opreme ponuja številne možnosti razširitev funkcionalnosti. Najsodobnejši krmilniki (v slovenskem jeziku) z barvnim zaslonom, občutljivim na dotik, omogočajo avtomatizacijo procesov in stabilno kakovost končnih izdelkov. Na voljo tudi možnost oddaljenega dostopa ter digitalnega zapisovanja.

Dve zlati medalji na sejmu Agra: 

Pnevmatska odcejalna stiskalnica POS 50 je sirarska stiskalnica, ki omogoča odcejanje, predstiskanje in stiskanje sirne mase v eni napravi. Idealna naprava za sirarje z manjšimi saržami (do 500 l mleka dnevno). 

Pasterizator P 200 EL Professional z novo dvižno napravo in novim profesionalnim mešalom za jogurt, sir in mleko. 

Več o nagrajenih napravah … 


Posebna ponudba: Celovite rešitve za sirarstvo in mlekarstvo

Ob naročilu linije za izdelavo sira ali jogurta ali kompletne mlekarne lahko dobite do 5 % popusta na celotno naročilo. To je odlična priložnost za nakup visokokakovostne opreme za predelavo mleka po dostopni ceni.

Več informacij …

Skupaj smo ustvarili že več kot 3.500 uspešnih sirarskih zgodb

Z napravami Plevnik sirarji po svetu izdelujejo vrhunske izdelke. Pridružite se zadovoljnim uporabnikom naprav Plevnik ter dodajte mleku vrednost. Pošljite nam povpraševanje, ali pa se dogovorite za obisk našega razstavnega salona!

Strokovni partnerji