SIES, d. o. o.

SIES, d. o. o., Ulica Lavžnik 19, SI-5290 Šempeter pri Gorici, T: +386 (0)59 375 150, F: +386 (0)59 375 160, E: info@sies.si, S: www.sies.si

Neprenehoma iščemo, z našimi dobavitelji in kupci preverjamo in izpopolnjujemo rešitve za izboljšanje bivalnega okolja. In to ni lahka naloga. Pogosti so dvomi in želja uporabnikov po tistem "ta starem", že preizkušenem.

  • Prezračevalne naprave z rekuperacijo Le-roy za farme
  • Toplozračni grelniki za ogrevanje farm
  • Sevalno ogrevanje s plinskimi IR grelniki Infraconic
  • Ventilacijski sistemi Gigola in Munters
  • Visokotlačni adiabatni hladilni sistemi Idrobase

Spremljajte nas tudi na Facebooku, LinkedInu in Instagramu, kjer imamo tedensko novice in objave s področja hidroizolacij in sanacij ter strojnih inštalacij za dom in industrijo.

LeRoy LeadAir

PREZRAČEVALNE NAPRAVE Z REKUPERACIJO LE-ROY ZA FARME

Farme so velik porabnik energije za ogrevanje, zato je ekonomsko smiselno uporabljati novi sistem prezračevanja z rekuperacijo LeadAir, s katerim zmanjšamo porabo energije ter izboljšamo bivalne razmere živalim pa tudi rejcem.


Flowair AGRO

TOPLOZRAČNI GRELNIKI ZA OGREVANJE FARM

Za doseganje primernih temperatur v farmah je rešitev LEO AGRO prava izbira. Grelniki so zaščiteni proti vodnim curkom in proti prahu, izmenjevalci pa so obdelani s protikorozijsko prevleko za dolgotrajno delovanje v težkih razmerah delovanja.


KROMSCHROEDER INFRACONIC
SEVALNO OGREVANJE S PLINSKIMI IR GRELNIKI INFRACONIC

Za ogrevanje farme s plinskimi IR-grelniki INFRACONIC dosežemo hitro in zelo kakovostno ugodje za živali z minimalno porabo energije. S koničnim sevanjem ustvarjamo razmere, da si lahko živali same izberejo najugodnejše temperaturno mesto na tleh v farmi.


Gigola in Munters
VENTILACIJSKI SISTEMI GIGOLA IN MUNTERS

S širokim izborom izdelkov za prezračevanje in hlajenje z izhlapevanjem v perutninski, mlekarski in prašičji industriji kmetijam pomagamo zagotavljati najboljše razmere za bivanje živali ter s tem povečano produktivnost. 


Idrobase
VISOKOTLAČNI ADIABATNI HLADILNI SISTEMI IDROBASE

Pršilni visokotlačni sistemi so zasnovani za hlajenje ali vlaženje, za zatiranje prahu in vonjav pri vseh vrstah in velikostih uporabe, zlasti v rastlinjakih in na vzrejnih farmah.


Strokovni partnerji