LAGERHOF

Lagerhof d.o.o., Podplat 6, SI-3241 Podplat, Slovenija, T: 082/015 915, E: info@lagerhof.eu, S: www.lagerhof.eu; www.lstractor.si

Trgovina LAGERHOF – Za male in velike!

Trgovina LAGERHOF ponuja širok spekter nove in rabljene kmetijske mehanizacije z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno in s sloganom ZA MALE IN VELIKE. Z današnjim letom jih lahko obiščete v novih prostorih na Podplatu v občini Rogaška Slatina, kjer si lahko ogledate pestro ponudbo mehanizacije slovenskih in tujih proizvajalcev. Z ugodnimi dostavami povezujejo Slovenijo in sosednje države.

Hofman Kmetijska Mehanizacija | Predstavitev

Predvajaj video
Hofman Kmetijska Mehanizacija | Predstavitev

LS Tractor

LAGERHOF je z lanskim letom na Agri premierno predstavil traktorje LS. Je njihov zastopnik za Slovenijo, Hrvaško in Madžarsko. Strankam radi povedo, da je bil traktor LS edini v ZDA – ja, prav v deželi Johna Deera – 5 let zapored izbran kot najboljši po splošnem zadovoljstvu strank. Seveda pa je velika možnost, da ste se s trakorjem LS že kdaj spoznali, vendar v drugi barvi. Že leta izdelujejo traktorje za Claas, Case IH, New Holland in nedolgo tudi za Landini.

Bogata osnovna oprema

Traktorje LS dela konkurentne prav bogata osnovna oprema. Drugod je pogosto treba (drago) doplačati opcije, za katere se danes odloči že skoraj vsak, bodisi da je to avtomatska klimatska naprava, zračni sedež Grammer, drsni priklop Scharmüller ali tri hitrosti kardana. Še posebej pa boste navdušeni nad dvižno zmogljivostjo hidravlike in visokim številom prestav. Izbiro za doplačilo imate le pri prednji hidravliki in kardanu ter čelnem nakladalniku. Ponujajo modele od 20 do 101 konjske moči in tu se boste našli tako mali kot tudi zahtevnejši uporabniki.

Hofman mehanizacija

Pri LAGERHOFU so se dostikrat srečali s vprašanjem, kateri stroj lahko ponudijo manjšemu kmetovalcu, a kakovostnega in po dostopni ceni. Rešitev so našli v blagovni znamki Hofman, ki s posluhom za male kmete postavlja dostopne cene skupaj s kakovostjo na prvo mesto. Širok prodajni program sestavljajo stroji za spravilo travinja, mešalnice, mulčerji in še marsikaj.

Kakovostna izdelava in dostopne cene

Kakovostno izdelavo in dostopne cene dosegajo s proizvodnimi partnerji, saj vsak specializirani proizvajalec izdeluje točno določeno vrsto stroja. Mehanizacijo pa razvijajo z uporabo najnovejših tehnologij, a se ob tem še vedno se zavedajo, da ga ni računalnika, ki bi ga nadomestil dolgoletne izkušnje s kmetovanjem in poznavanjem narave, zato sodelujejo z vrsto kmetovalcev.

Strokovni partnerji