Interexport d. o. o.

Interexport d. o. o., Potok pri Komendi 12, SI-1218 Komenda, T: +386 1 8344 400, E: info@interexport.si, S: www.interexport.si

Interexport – najboljši partner v kmetijstvu in gozdarstvu

Zastopamo, prodajamo in servisiramo kmetijsko in gozdarsko mehanizacijo najkakovostnejših blagovnih znamk:

  • Traktorji Fendt
  • Traktorji Valtra
  • Mehanizacija za strojno sečnjo Ponsse
  • Priključki zelene linije Fendt
  • Priključki za obdelavo tal, sejalnice, trosilnikil, škropilnice Amazone
  • Krmilne prikolice Strautmann
  • Stroji za vinogradništvo Braun

Obiščite nas na www.interexport.si, kjer si lahko podrobneje ogledate vso ponudbo. 

Tukaj smo zato, da vam pomagamo pri izbiri optimalnega stroja, s katerim boste svoje delo opravili hitro, učinkovito, najbolj ekonomično in brez stresa.

Spremljajte nas na Facebooku in ne zamudite novičk:

Interexport bit.ly/3hBz05B  |  Fendt Slovenija bit.ly/2ZJSq2h

Fendt 

Traktorji Fendt so sinonim za kakovost, inovativno tehnologijo ter zanesljivost; prav vsi so serijsko opremljeni z vrhunskim brezstopenjskim menjalnikom Vario.

Paleta modelov sega od najmanjšega iz serije 200 prek serije 300, 500, 700, 800 in 900 do največjega – 1000.

Valtra

Traktorji Valtra so razviti in izdelani na Finskem. Odlikujejo jih sodobna oblika, premišljene rešitve ter izredna prilagodljivost za številne nadgradnje. So najboljša izbira, če potrebujete zanesljiv in vsestransko uporaben gozdarski traktor. Na voljo so v serijah A, G, N, T in S.

Ponsse

Finska znamka vrhunske mehanizacije za strojno sečnjo in spravilo lesa. Poslanstvo strojev Ponsse je trajnostno gospodarjenje z gozdovi. Če se z gozdarstvom ukvarjate profesionalno, so stroji Ponsse edina prava izbira. Zagotavljamo tudi kakovostno vzdrževanje, nadomestne dele in svetovanje.

Amazone

Nemški Amazone je specialist za škropilnice, trosilnike, sejalnice, aktivno in pasivno obdelavo tal, s svojimi produkti pa se umešča tudi na področje komunale. Izdelki Amazone so znani po svoji visoki kakovosti in zanesljivosti, inovacijah in izredni učinkovitosti.

Strokovni partnerji