Eternit Slovenija

Eternit Slovenija d. o. o., Anhovo 9, SI-5210 Deskle, T: 05 392 15 72, E: info@eternit.si, S: www.eternit.si

Vodilno podjetje na območju JV Evrope

Vodilno podjetje na območju JV Evrope, ki proizvaja in trži vlaknocementne izdelke za streho, fasado in vrt. Glavna dejavnost je proizvodnja valovitih strešnih plošč Valovitka® ter ročno izdelanih zaključnih elementov za streho ter trženje strešnih in fasadnih plošč ter sistemov Swisspearl®.

Stavbeni ovoj iz vlaknocementa

Vlaknocementne plošče odpirajo širok manevrski prostor za oblaganje streh in fasad. Različni formati, oblike in barve plošč se med seboj odlično kombinirajo in dopuščajo možnost oblikovanja edinstvenih stavbnih rešitev.

Valovitka®

Naravno lepa, trajna in praktična kritina, namenjena prekritju različnih objektov s položnimi ali strmimi strehami. Valovitka 5 in Valovitka 5 ločna sta petvalni valoviti plošči z višjim valom, Valovitka 8 pa osemvalna plošča z nižjim valom.


Ravna kritina Swisspearl®

Primerna je za razgibane strešne površine z nakloni od 15° dalje. S svojo gladko površino, različnimi dimenzijami in sistemi enojnega in dvojnega pokrivanja ter načinom pritrjevanja s kljukicami, ustvarja izredno eleganten videz streh.

Fasadne plošče Swisspearl®

Velikoformatne plošče so zasnovane po sistemu prezračevane fasade in imajo specialno obdelano površino, impregnirane robove in premaz zadnje strani. Na razpolago so v različnih zaključnih obdelavah in različnih barvnih serijah.

Vlaknocementni izdelki za vrt

Ročno izdelani izdelki iz vlaknocementa so primerni za notranje prostore različnih slogov, kot tudi za estetsko in funkcionalno urejanje vrtov, parkov, teras, pregrad in pasaž.

Strokovni partnerji