Tajfun Planina d. o. o.

Tajfun Planina d. o. o., Planina pri Sevnici 41a, SI-3225 Planina pri Sevnici, T: +386 (0)3 746 44 00, E: info@tajfun.com, S: www.tajfun.com

Tehnologija, ki pušča sled

S svojo prodajno mrežo Podjetje Tajfun Planina v več kot 50 državah po vsem svetu, z intenzivnim lastnim razvojem in proizvodnjo, vrhunsko in napredno tehnologijo, z učinkovitim servisom in poprodajno podporo zagotavljamo celovite rešitve na področju gozdarske mehanizacije.  

Skupini Tajfun se je leta 2012 pridružilo tudi podjetje Tajfun Liv, d. o. o., specializirano za proizvodnjo hidravličnih nakladalnih dvigal za delo s hlodovino in odpadnimi surovinami. Združitev je pomembno prispevala k širitvi ponudbe izdelkov. Ta s svojim prodajnim programom sledi skupnemu poslanstvu – zagotavljati celovito in konkurenčno rešitev predvsem v gozdarski logistiki in lesnopredelovalni industriji.  

www.youtube.com/user/tajfun41

Celovita rešitev v gozdarski logistiki

Osnovni proizvodni program SKUPINE TAJFUN v okviru proizvodnje na Planini (Tajfun Planina, d. o. o.) obsega eno- in dvobobenske gozdarske vitle, rezalno-cepilne stroje, mobilne gozdarske žičnice, hidravlična traktorska dvigala, gozdarske prikolice, viseča dvigala, gozdarski informacijski sistem Tajfun ter dodatno gozdarsko opremo in v okviru proizvodnje v Postojni (Tajfun LIV, d. o. o.) gozdarska in reciklažna hidravlična dvigala. 

Tajfun Planina d.o.o.

Predvajaj video
Tajfun Planina d.o.o.

Pestra izbira za vsak žep 

Zanesljivo, učinkovito in varno delo v gozdu je lahko tudi enostavno z gozdarskimi vitli TAJFUN!


Video presentation  |  Video Präsentation


Gozdarski vitli Tajfun (SLV)

Predvajaj video
Gozdarski vitli Tajfun (SLV)

Rezalno-cepilni stroj RCA 330 FUN

najmanjši med najproduktivnejšimi! 

Rezanje in cepljenje drv z njim postaneta zabava … 


Izberite svojega in se pripravite na zimo! 

Popolno delo z lesnimi surovinami  

Varni in hitri logistični premiki hlodovine s prostorno Tajfunovo gozdarsko prikolico GAP postanejo pravi užitek.  Kombinirana uporaba s standardno vgrajenimi hidravličnimi dvigali DOT zagotavlja  popolno in varno delo z lesnimi surovinami, omogoča daljše transportne razdalje in transport po javnih cestah, natančnejše sortiranje in boljše skladiščenje hlodovine.  


Prijavite se na individualni ogled in preizkusite delovanje še danes

Individualni ogledi delovanja Tajfunovih izdelkov

Predvajaj video
Individualni ogledi delovanja Tajfunovih izdelkov

DOT – Pika na i v TAJFUNOVI logistiki lesnih surovin 

Za posameznike ali profesionalce: do popolnega dela  z lesnimi surovinami – s hidravličnimi traktorskimi dvigali Tajfun DOT! 

Vam merjenje hlodovine povzroča preglavice? 

Gozdarsko informacijski sistem Tajfun – hitra, natančna in enostavna ocena količine hlodovine z napredno, inovativno in vsestransko uporabno informacijsko podporo, ki omogoča takojšnjo in celovito obdelavo ter hranjenje podatkov. 


Preizkusite brezplačno aplikacijo!

Stabilnostni sistem nove generacije 

Hidravlična reciklažna (odpadniška) dvigala Tajfun LIV za popolno delo s  sekundarnimi surovinami.  

Tajfun Liv recycling crane L170Z3

Predvajaj video
Tajfun Liv recycling crane L170Z3

Kos najtežjim obremenitvam  

Prihaja novo gozdarsko hidravlično dvigalo LIV 130ZK 

Nov koncept dvigala LIV 130ZK je korak v prihodnost tehnološke dovršenosti.  

Sistema LINK – F in LOAD SENSING: - Občutno manjše izgube moči, manjša poraba goriva, daljša življenjska doba komponent, večja ekološka naravnanost, materiali in oprema priznanih evropskih znamk, okrepljena konstrukcija,  večja varnost in udobje so odlike, s katerimi bo dvigalo prepričalo tudi najzahtevnejše uporabnike. 


Ponudba gozdarskih hidravličnih dvigal Tajfun LIV

Strokovni partnerji