STIHL Slovenija

Zastopnik za Slovenijo: Unicommerce, d. o. o., Obrtniška ulica 21, 1370 Logatec, T: 01/ 759 1100, S: www.unicommerce.si  E: info@unicommerce.si

v sodelovanju s pooblaščenim trgovcem: TUROPOLJE, d. o. o., Zorana Velnarja 13, 9000 Murska Sobota  T: 051/ 639 462, S: www.turopolje.si, E: turopolje@siol.net

AKTUALNO: spomladansko čiščenje z visokotlačnimi čistilci STIHL

Naj gre za pranje avtomobila, kolesa, čiščenje vrtnega pohištva, fasade ali samega dvorišča in okolice hiše, boste v ponudbi STIHL visokotlačnih čistilnikov zagotovo našli model, ki vam bo odlično služil pri vašem opravilu. 

Videovizitka – predstavitev programa STIHL na spletni AGRI

Predvajaj video
Videovizitka – predstavitev programa STIHL na spletni AGRI


PONUDBA MOTORNIH ŽAG STIHL

Ne glede na to, ali vsak dan delate v gozdu, na vrtu, na gradbišču ali le pripravljate drva za ogrevanje in občasno urejate drevesa, je uspešnost vašega dela v največji meri odvisna od naprave, s katero delate.


VEČ INFORMACIJ...


AKUMULATORSKI SISTEM STIHL AK

Vse naprave iz akumulatorskega sistema STIHL AK so lahke, tihe in zmogljive. STIHL AK sistem navdušuje s svojo visoko zmogljivostjo in vzdržljivostjo. Vse baterije AK sistema se lahko kombinirajo s katero koli polnilno postajo AL in hkrati katero koli napravo iz AK sistema. S temi napravami boste tako kos vsem nalogam na vrtu.


VEČ INFORMACIJ ...

Strokovni partnerji