Pišek – Vitli KRPAN

PIŠEK – Vitli KRPAN, d. o. o., Jazbina 9a, SI-3240 Šmarje pri Jelšah, T: 03 819 00 90, E: info@vitli-krpan.com, S: www.vitli-krpan.com

TEST THE BEST KRPAN!

Priskrbite si svoj KRPAN demo stroj in preizkusite najboljše. Obiščite nas v našem razstavnem salonu na sedežu podjetja, kjer bomo po vaših željah in naših izkušnjah izbrali vam najbolj primeren model stroja, ki bo ustrezal tudi vašemu traktorju.

KRPAN Spletna AGRA 2020

Predvajaj video
KRPAN Spletna AGRA 2020

KRPAN priporoča PULS

Novo daljinsko upravljanje vseh KRPAN-ovih elektrohidravličnih vitlov iz serije EH in DH s TERRA FA5-D1 PULS (8 kanalov) z edinstveno funkcijo stopenjskega popuščanja zavore pod obremenitvijo.

www.vitli-krpan.com/si/prodajni-program

Privošči si jo na obroke

Nova in lažja gozdarska prikolica KRPAN GP 8 DF z dvigalom GD 6,6 K je pravi zadetek. Lahka, a robustna in za svojo kategorijo ekstremno zmogljiva. Zelo okretna in brez težav uporabna tudi na ožjih vlakah.

www.vitli-krpan.com/si/prodajni-program/gozdarske-prikolice-z-dvigali

Cepite s KRPAN-ovo močjo

Vertikalni ali horizontalni cepilniki na traktorski, električni ali kombinirani pogon ter bencinski motor. Dobro premišljeni pripomočki za lažje delo, z edinstvenim mehanskim ali hidravličnim vitlom z daljincem.

www.vitli-krpan.com/si/prodajni-program/cepilniki-drv

Hitre, natančne in dovršene

Žage KRPAN omogočajo večjo stabilnost in mirnejše obratovanje ter boljšo razporeditev mase, ki odločilno vpliva na ciklus žaganja. Izbirate lahko med kardanskim, električnim ali kombiniranim pogonom. Vse žage lahko nadgradite s 5-metrskim teleskopskim transportnim trakom.

www.vitli-krpan.com/si/prodajni-program/krozne-zage-in-trasportni-trakovi

V našem proizvodnem programu najdete gozdarske vitle, gozdarske prikolice z dvigali, hidravlične cepilnike drv, rezalno-cepilne stroje, krožne žage s trakovi, traktorske platoje, klešče za les, grabeže, ščipalne klešče, vile za bale ter rampirne deske.

Za vse robustne zanesljive proizvode, izdelane iz najkakovostnejših materialov in zasnovane za dolgoročno uporabo, dajemo kar 3 leta garancije, in vse to za ceno, ki nedvomno prepriča.

Podpiram domače, kupujem slovensko.

Strokovni partnerji